Om oss Aktuellt Aktiviteter Historik Styrelse_Kontakt startsida

Styrelsen jobbar kontinuerligt med ta vara på erfarenheter och tidigare dokumentation för att genomföra större eller mindre arrangemang.
Nedan är det som är planerat för 2018.

Sammankomster
- Starta studiecirkel om Jazz i höst med Björn Hagvall.
Anmäl ditt intresse till Janne Larsson.
- Spisarträffar startas i höst med material från CD boxen.

Historikdokumentation
- ”CD-box” uppföljare till Boken klart hösten 2018.

Dans- och Orkesterarrangemang
Vi hoppas på att kunna fortsätta med vår nostalgidans och även kunna utöka till något mera omfattande. ”Orkesterfestival” kanske? Välkommen att höra va dig. Kom gärna med förslag på innehåll exv. inledande konserter och avslutning med dans.

Stipendium
- ”Unga begåvningar” med Corren, Kulturskolan och Skådebanan 2018.
Vårt ungdomsstipendium är instiftat för att använda intäkterna från bokförsäljningen till något vi tycker är angeläget. Vi har fått in 15 ansökningar från hela Östergötland. Det tycker vi är bra och inspirerande för oss. Vi har valt 10 ungdomar, som vi välkomnar till en audition i maj. Såhär långt kan vi säga att det finns många duktiga ungdomar ute i regionens Kulturskolor.


Den 2 maj hade vi spisarträff i lokalen på Skådebanan i Trädgårdsföreningen. Dennis Östryd delade med sig av sina favoriter. Stor uppslutning, mycket sväng och en del snack från förr. Vi hade en go kväll tillsammans medan Trädgårdsföreningen stod full blom.

Vi återkommer med flera spisarträffar under hösten.

Är du intresserad av att hålla en spisarträff med musik som du brinner för. Det är intressant för oss om du vill bjuda på dina favoriter. Hör i så fall av dig!