Om oss Aktuellt Aktiviteter Historik Styrelse_Kontakt startsida

Styrelsen jobbar kontinuerligt med ta vara på erfarenheter och tidigare dokumentation för att genomföra större eller mindre arrangemang. Nedan är det som hänt senhösten 2018.

Historikdokumentation
- CD-boxen presenterades vid vårt CD-boxsläpp den 1 dec. Alla boxarna, 50 st., i första leveransen gick åt under de två timmar som vi hade boxsläppet. Vi har flera boxar på gång under den närmaste veckan. Se även under AKTUELLT och HISTORIK

Vi sålde boxar under två timmar
 
Grabbarna som gjort Box-jobbet

Bomans Pojkar skapade god stämning
 
En bra dag ”på jobbet”

 

Programledare Anna-Karin fick swingkänsla när vi spelade upp några låtar från CD-boxen.

Rolf Öhlin och Ingemar Samuelsson hos Sveriges Radio P4 Öst den 30 nov.

 

Vi pratade på så mycket vi kunde om CD-boxenVi pratade med Corren också (Klicka på artikeln för att se större)

Årets julspis

Den 4 december ordnade Björn Englund och Bosse Tronnersjö vår traditionella julspis.
Vi var 19 medlemmar som hade hörsammat inbjudan. Det hela inleddes med information om våra tre projekt, Boken, Stipendiet och CD-boxen. Sedan tog Rolf Öhlin fram CD-boxen och spelade låtar ur innehållet, vilket blev mycket uppskattat. Efter en del musikspisande blev vi serverade för spis av skinksmörgås och julgröt. Sedan var det dags för lotteri med priser skänkta av Bosse Tronnersjö. Ett tiotal vinster hittade fram till glada medlemmar.
Tack Björn, Bosse, Rolf för att kvällen blev mycket trevlig och lättsam som alltid när musikanter träffas.

Ett stort tack till Björn Englund och Bengt Avetun som skötte ruljangsen i köksregionen så att vi övriga kunde låta mat och förtäring väl smaka.

Sammankomster
- En studiecirkel om Jazz med Björn Hagvall pågår. Anmäl ditt intresse till Janne Larsson. För kontaktinformation se under STYRELSE
- Spisarträffar startas under våren med material från CD boxen.

Stipendium

- Nu är det dags att söka 2019-års stipendium för ungdomar mellan 12-19 år, se sidan STIPENDIUM

Dans- och Orkesterarrangemang
- Vi hoppas på att kunna fortsätta med vår nostalgidans och även kunna utöka till något mera omfattande. ”Orkesterfestival” kanske? Välkommen att höra va dig. Kom gärna med förslag på innehåll exv. inledande konserter och avslutning med dans.
Den 2 maj hade vi spisarträff i lokalen på Skådebanan i Trädgårdsföreningen. Dennis Östryd delade med sig av sina favoriter. Stor uppslutning, mycket sväng och en del snack från förr. Vi hade en go kväll tillsammans medan Trädgårdsföreningen stod full blom.

Vi återkommer med flera spisarträffar under våren med vår CD-box.

Är du intresserad av att hålla en spisarträff med musik som du brinner för. Det är intressant för oss om du vill bjuda på dina favoriter. Hör i så fall av dig!